Krystyna Ułamek

Krystyna Ulamek

Krystyna Ułamek – jestem psychoterapeutką DMT, mgr sztuki, arteterapeutką, tutorką.

Od dziecka fascynowały mnie sztuka i ruch (sport, taniec, teatr). Ciekawił mnie katartyczny aspekt teatru, który zgłębiałam w teatrze fizycznym oraz podczas praktyki i badań terenowych nad sztukami performatywnymi Indii (sztuką walki: kalarippajattu oraz tańcami: ćhau i gotipua). Szkolenie DMT okazało się naturalną kontynuacją moich poszukiwań. Odnalazłam w nim unikalne połączenie rozumienia, odczuć z ciała i ruchu, emocji oraz kreatywności.

Doświadczenie zawodowe zdobywałam w Instytucie Psychiatrii i Neurologii na Oddziale Zapobiegania Nawrotom Psychotycznym, Przedszkolu Specjalnym nr 249 w Warszawie, Szkole Podstawowej nr 60 w Warszawie oraz Przychodni Renort - Słuchając Ciała.

Pracuję z młodymi mamami, osobami zmagającymi się z depresją, lękami, trudnościami w relacjach oraz przewlekłym stresem. Prowadzę psychoterapię indywidualną dorosłych, warsztaty i grupy rozwojowe. Podczas sesji towarzyszę Ci na drodze zbliżania się do siebie i wprowadzania zmian.

Pracuję stacjonarnie w Warszawie oraz online.

Fot. Barbara Pawlic - Miśkiewicz

tel. 784 115 676