Warsztaty

Warsztaty   Warsztaty   Warsztaty

Emocje w Ruch!

Warszawa 7-8.10.2017
Podczas dwudniowego warsztatu będziemy poznawać i nazywać emocje w sposób zgodny z ich naturą, a więc angażując ciało i niewerbalną ekspresję. Wspólnie zastanowimy się do czego są nam potrzebne. Będziemy doświadczać ich wpływu na nasze ciała. Spróbujemy odnaleźć moc i mądrość stojącą za różnymi emocjami. Pobadamy nasze emocje w relacjach. Warsztat prowadzony będzie metodami psychoterapii tańcem i ruchem oraz psychologii zorientowanej na proces.
Przeznaczony dla osób zainteresowanych rozwojem osobistym.
Prowadząca: Izabela Guzek we współpracy z Martą Pociecha,www.terapiatancem-iba.pl, https://www.facebook.com/events/1527205910637617/?fref=ts,                                  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel: 600 390 008

Letnie warsztaty „Radość życia, radość tworzenia”

Mazury, 22-29 lipca 2017
Zapraszamy na warsztaty radości w Wesołowie! Będziemy praktykować znane nam sposoby na to, by radość na co dzień gościła w naszym życiu, wprowadzać ten temat w ruch i tańczyć tańce związane z różnymi formami radości. W programie codziennie poranna medytacja, taniec kreatywny, tańce w kręgu, dodatkowo warsztaty decoupage i tworzenia biżuterii, a także spacery, wycieczki rowerowe i inne atrakcje! Zapraszamy wszystkich zainteresowanych rozwojem osobistym przez ruch i aktywnym wypoczynkiem w dobrym towarzystwie, a także terapeutów, pedagogów i trenerów, którzy chcieliby urozmaicić prowadzone zajęcia wzbogacając je o improwizację ruchową i tańce w kręgu.
Prowadzenie: Zuzanna Pędzich, Żaneta Ryszawa
Więcej informacji: http://www.choreoterapia.com.pl/?p=303

Wakacje z terapią tańcem i ruchem RUCH - CIAŁO - UMYSŁ

w Górach Bystrzyckich 12-18.08.17

W programie codziennie ok. 7 godzin warsztatowych, w tym: warsztaty terapii tańcem i ruchem, Ruchu Autentycznego, praca z technikami świadomości ciała, tańce w kręgu, relaksacja.

Podstawowe cele warsztatów to m.in.: wzmocnienie osobistego potencjału psycho-fizycznego, pogłębienie relacji ciało - umysł, uruchomienie/ wzmocnienie spontanicznej i twórczej ekspresji poprzez taniec i ruch, dotarcie do wewnętrznej siły i równowagi poprzez kontakt ze sobą, swoim ciałem i z innymi, pełniejsze czerpanie z własnych zasobów, uwolnienie napięć, stresu, relaksacja.

Uczestnicy otrzymają zaświadczenia o 35 godzinach warsztatowej pracy technikami terapii tańcem i ruchem.

Prowadzenie: Justyna Bajew

Więcej informacji: http://strefaruchu.pl/wakacje-z-terapią-tańcem-i-ruchem

Body Love! Wakacje z terapią tańcem i ruchem

17-21.08.2017 Warmia

Wybierz się z nami na wyjątkowe wakacje, które będą okazją do tego, aby zaprzyjaźnić się ze swoim ciałem, wsłuchać się w jego opowieści, twórczo spędzić czas ze sobą i z innymi oraz zregenerować siły. W programie ok. 5 godzin warsztatów dziennie prowadzonych przez doświadczone psychoterapeutki tańcem i ruchem, w tym: praca z ciałem, techniki Terapii Tańcem i Ruchem, Ruch Autentyczny, elementy Laban Bartefieff Movement System. Będzie czas na regenerację sił i odpoczynek w otoczeniu jezior i
lasów pięknej Warmii.

Przeznaczony dla osób zainteresowanych rozwojem osobistym i poznawaniem ciekawych metod pracy z ludźmi.

Prowadzące: Izabela Guzek Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. tel 600 390 008; Katarzyna Dańska Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel 501 637 844, http://www.terapiatancem-iba.pl/wakacje/