Ewelina Fura-Serdeczna

Ewelina Fura Serdeczna

Ewelina Fura-Serdeczna - psychoterapeutka DMT, pedagożka resocjalizacyjna, pedagożka tańca, facylitatorka EmotionAid®

Ukończyła 4-letnie szkolenie z psychoterapii DMT w Polskim Instytucie Psychoterapii Tańcem i Ruchem oraz szkolenie EmotionAid® opracowane w International Trauma Healing Institute Izrael (ITI Izrael) i oparte na podejściu Somatic Experiencing®.

Praktykę zawodową realizowała w Klinice Psychiatrii w Szczecinie na Dziennym Oddziale Rehabilitacji Psychiatrycznej dla dorosłych.

Doświadczenie w pracy terapeutycznej z dziećmi zdobywała w placówkach wychowania przedszkolnego i wczesnoszkolnego o profilach terapeutycznych. Pracowała grupowo i indywidualnie z dziećmi ze spektrum autyzmu, zaburzeniami integracji sensorycznej, zaburzeniami adaptacyjnymi, nadpobudliwością psychoruchową oraz niepełnosprawnością intelektualną.

Pracuje z dziećmi, młodzieżą i dorosłymi.

Członkini zarządu Stowarzyszenia Psychoterapii Tańcam i Ruchem.

Pracuje stacjonarnie w Warszawie oraz online.

Przyjazna środowisku LGBT+.

tel. 607599723