Magdalena Kidoń

Magdalena Kidoń - Psychoterapeuta Tańcem i Ruchem, choreoterapeuta, absolwentka UJ. Prowadzi psychoterapię indywidualną i grupową, z osobami w różnym wieku.

Autorka cyklu "Taniec-droga do siebie" oraz licznych szkoleń i warsztatów m.in. w ramach Uniwersytetu Pedagogicznego, Śląskiego Teatru Tańca, Festiwalu Progressteron. Doświadczenie terapeutyczne zdobywała w Krakowskim Centrum Terapii Uzależnień i Ośrodku Terapii i Rozwoju "Złoty Most"; posiada także wieloletnie doświadczenie w pracy z grupami zdobyte jako nauczyciel akademicki. Specjalizuje się w pracy z osobami współuzależnionymi, DDA (Dorosłe Dzieci Alkoholików), cierpiącymi na depresję, stany lękowe, zaburzenia osobowości, znajdującymi się w trakcie dużej zmiany życiowej oraz szukającymi większej satysfakcji z życia. Przyjmuje w Krakowie, możliwość terapii również w języku angielskim.

tel.: 600199489