Justyna Bajew

Justyna Bajew (d. Torłop) - Poznań. Certyfikowana psychoterapeutka i superwizorka, prezes Polskiego Stowarzyszenia Psychoterapii Tańcem i Ruchem. Wykładowca w warszawskim Instytucie Psychoterapii Tańcem i Ruchem.
Prowadzi psychoterapię indywidualną, grupy terapeutyczne i ogólnorozwojowe, warsztaty rozwoju osobistego oraz szkolenia i superwizje. Pracuje m. in. z osobami doświadczającymi zaburzeń lękowo-depresyjnych, psycho-somatycznych, zaburzeń jedzenia, syndromu DDA, PTSD, zaburzeń adaptacyjnych, kryzysu życiowego, nadmiernego stresu. Prowadzi także terapię par i rodzin. Stworzyła autorską metodę "Mindfulness w ruchu" - integrującą elementy techniki Ruchu Autentycznego z Mindfulness i DMT". W Poznaniu praktykuje w Ośrodku Terapii Tańcem i Ruchem „StrefaRuchu" oraz Gabinetach Psychoterapii "Przystanek Pogodna”.

tel. 792 238 205
www.strefaruchu.pl