Zuzanna Pędzich

Zuzanna Pędzich - certyfikowana psychoterapeutka i superwizor DMT. Absolwentka wydziału terapii tańcem i ruchem Uniwersytetu Roehampton w Londynie, nauczyciel w 4-letnim szkoleniu z psychoterapii tańcem i ruchem prowadzonym przez Instytut DMT, którego jest współzałożycielem. Sekretarz Europejskiego Stowarzyszenia DMT w latach 2007-2010, członek Komisji Etycznej EADMT. Pracuje w zawodzie od 1997r, ma wieloletnie doświadczenie w pracy klinicznej w psychiatrii i w psychoonkologii. Aktualnie prowadzi warsztaty rozwojowe oraz szkolenia z zakresu DMT i Ruchu Autentycznego, pracuje indywidualnie i grupowo m.in. z osobami cierpiącymi na zaburzenia lękowe, depresje, z osobami w kryzysie, po traumie, doświadczeniu przemocy. Prowadzi też coaching na bazie DMT dla osób, które chcą poprawić jakość życia.

www.psychoterapiaruchem.plwww.instytutdmt.pl