Ola C Ł

Ola Capiga-Łochowicz - certyfikowana psychoterapeutka i superwizor DMT. Jest prezesem Polskiego Stowarzyszenia DMT i wykłada w Polskim Instytucie DMT. Członek PTP.

Ukończyła I stopień szkolenia MBT współorganizowany przez Anna Freud Center w Londynie i Laboratorium Psychoedukacji. Aktualnie w szkoleniu II stopnia z psychodramy Moreno w Polskim Instytucie Psychodramy w Krakowie. W latach 2011-2018 prowadziła grupy terapeutyczne w Klinice Rehabilitacji Psychiatrycznej, Klinice Psychiatrii Dzieci i Młodzieży i OTU w IPiN w Warszawie. Odbyła staże na ww. oddziałach i w Klinice Nerwic. W latach 2013-2018 członek zespołu Centrum Terapii Dialog. Pracuje z osobami w depresji, kryzysie, z zaburzeniami lękowymi, zaburzeniami osobowości i osobami uzależnionymi. Prowadzi szkolenia, warsztaty oraz indywidualne sesje rozwojowe.