Izabela Guzek

Izabela Guzek – jedna z pierwszych certyfikowanych psychoterapeutek tańcem i ruchem, psycholog, trener. Absolwentka i nauczyciel szkolenia z psychoterapii tańcem i ruchem w Instytucie DMT. Ukończyła roczny Kurs Ruchu Autentycznego z certyfikatem Institute for Integrative Bodywork and Movement Therapy. Aktualnie w trakcie szkolenia „Ways of Seeing. Dance Movement Psychotherapy with children and their families”. Posiada doświadczenie w pracy z osobami z zaburzeniami psychicznymi, ofiarami przemocy, dorosłymi i dziećmi z niepełnosprawnością i autyzmem. Prowadzi psychoterapię i sesje Ruchu Autentycznego w Ośrodku Terapii Tańcem i Ruchem Iba, współpracuję z Fundacją Synapsis i Szkołą integracyjną nr 38 w Warszawie. Prowadzi szkolenia i autorskie warsztaty rozwoju osobistego „Ucieleśnione Zmiany”. Członek Zarządu PSPTiR w latach 2007-2013.

www.terapiatancem-iba.pl