Zaneta Ryszawa

Żaneta Ryszawa - certyfikowana psychoterapeutka tańcem i ruchem, specjalistka terapii środowiskowej, Zen Coach, pedagog, trener, terapeutka Kinezjologii Edukacyjnej, dyplomowana instruktorka improwizacji tańca i symboliki ciała oraz instruktorka tańców w kręgu. Ukończyła warsztaty wprowadzające do terapii poznawczo-behawioralnej Racjonalna Terapia Zachowań - kurs pierwszego stopnia oraz szkolenie terapii tańcem w oparciu o metodę Anny Halprin Life-Art-Process (certyfikat). Członek Polskiego Stowarzyszenia Psychoterapii Tańcem i Ruchem i Polskiego Stowarzyszenia Psychiatrii.
Współpracuję z Centrum Medycznym Salus Pro Domo, Zespołem Szkół i Placówek Specjalnych w Legionowie oraz Mazowieckim Stowarzyszeniem Osób z Chorobą Parkinsona .
Zapraszam na terapię indywidualną i grupową zarówno osoby dorosłe jak i dzieci, które cierpią na zaburzenia lękowe, zaburzenia nastroju, zaburzenia osobowości, posiadają objawy psychosomatyczne, schizofrenię, DDA, chorobę Parkinsona, dzieci ze spektrum autyzmu i ADHD oraz osoby zainteresowane własnym rozwojem osobistym.

tel. 601 68 38 83