Katarzyna Dańska

Katarzyna Dańska - zapraszam na sesje indywidualne osoby cierpiące z powodu depresji, znajdujące się w kryzysie, osoby, których trudności objawiają się somatycznie, osoby pragnące odzyskać wewnętrzną siłę np. w sytuacji życiowej zmiany, czy szukające większej swobody w wyrażaniu siebie. Prowadzę także grupowe i indywidualne sesje Ruchu Autentycznego. I am offering Authentic Movement for English speaking people as well. Jestem certyfikowaną terapeutką tańcem i ruchem, absolwentką PIPTiR. Ukończyłam szkolenia z analizy ruchu w Centrum für Tanz&Therapie w Monachium i z Ruchu Autentycznego z dyplomem Institute for Integrative Bodywork and Movement Therapy. Pracuję także z grupami na Dziennym Oddziale Nerwic WAT i jestem nauczycielem w Szkole Terapii Seksualnej prof. Z. Lwa-Starowicza.

www.terapiatancem-iba.pl
www.ruchautentyczny-danska.pl