Jadwiga Szubert

Jadwiga Szubert - magister filologii angielskiej na Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie; ukończyła pierwszą edycję 4-letniego szkolenia Psychoterapii Tańcem i Ruchem (DMT) w Instytucie DMT w Warszawie. W 2011 roku uzyskała tytuł certyfikowanego psychoterapeuty DMT w 2013 roku (numer certyfikatu – 12). Dwukrotnie brała udział w tygodniowych warsztatach prowadzonych w Edynburgu przez Peggy Hackney, uczennicę Irmgard Bartenieff, z integralności ciała i umysłu oraz w warsztacie z Kestenberg Movement Profile prowadzonym przez profesor Susan Loman. Prowadzi psychoterapię indywidualną i grupową z dziećmi, młodzieżą, osobami dorosłymi i osobami starszymi z różnymi schorzeniami i problemami. Każdy cykl sesji poprzedzony jest wywiadem, na którym ustalane są cele terapii oraz czas jej trwania. Prowadzi praktykę prywatną w Krakowie, sesje prowadzi również w języku angielskim.