Agnieszka Sokołowska

Agnieszka Sokołowska- superwizorka, psychoterapeutka tańcem i ruchem, nauczycielka w Polskim Instytucie Psychoterapii Tańcem i Ruchem oraz w Akademii Umiejętności Społecznych w Programie Arteterapia. Uczę również języka ruchu w podejściu Laban Bartenieff (certyfikat Laban/Bartenieff International Movement Studies).
Pracuję indywidualnie i grupowo. Często pracuję z osobami, które przeszły już werbalną terapię lub są coachami, trenerami, pracują z ludźmi i mieć głębszy kontakt ze sobą i innymi, poszerzony o sferę niewerbalną. Pomagam m.in. osobom cierpiącym na zaburzenia jedzenia, lęki, depresje, choroby psychosomatyczne oraz tym, którzy doznali w swoim życiu przemocy lub są w kryzysowej sytuacji. Współtworzę OFF WORDS – twórcze metody w rozwoju ludzi *Obraz * Ruch * Słowo. Współtworzyłam Ośrodek IBA.

www.agasokolowska.com