Ola C Ł

Ola Capiga-Łochowicz -  certyfikowana psychoterapeutka DMT. Jest prezesem Polskiego Stowarzyszenia DMT i wykładowcą w Polskim Instytucie DMT. Członek Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego.

Aktualnie w szkoleniu II stopnia z psychodramy Moreno w Polskim Instytucie Psychodramy w Krakowie. W latach 2011-2018 związana z Instytutem Psychiatrii i Neurologii, gdzie prowadziła grupy terapeutyczne w Klinice Rehabilitacji Psychiatrycznej, Klinice Psychiatrii Dzieci i Młodzieży i Ośrodku Terapii Uzależnień. Odbyła staże na ww. oddziałach i w Klinice Nerwic. W latach 2013-2018 pracowała w Centrum Terapii Dialog. Pracuje z osobami w depresji, kryzysie, z zaburzeniami lękowymi, zaburzeniami osobowości i osobami uzależnionymi. Prowadzi szkolenia, warsztaty oraz indywidualne sesje rozwojowe. Pracę poddaje stałej superwizji