Aleksandra Capiga - Łochowicz

Ola Capiga-Łochowicz - certyfikowana psychoterapeutka DMP, członek zarządu Polskiego Stowarzyszenia DMP; obecnie w atestowanym przez Polskie Towarzystwo Psychiatryczne kursie psychoterapii Polskiego Instytutu Psychodramy, członek PTP, arteterapeutka. Od 2011 współpracuje z Instytutem Psychiatrii i Neurologii (Klinika Rehabilitacji Psychiatrycznej, Klinika Psychiatrii Dzieci i Młodzieży, OTU). Odbyła staże na ww. oddziałach i w Klinice Nerwic. Pracuje indywidualnie i grupowo z osobami z zaburzeniami lękowymi, zaburzeniami osobowości, chorobą nowotworową, osobami uzależnionymi, w depresji i kryzysie. Prowadzi szkolenia, warsztaty oraz indywidualne sesje rozwojowe korzystając z metod DMP. Współtworzyła Ośrodek Terapii i Rozwoju Marymoncka, pracuje również w Centrum Terapii Dialog i Oddziale Terapii Uzależnień IpiN.