Małgorzata Wiśniewska

Małgorzata Wiśniewska – certyfikowana psychoterapeutka tańcem i ruchem. Absolwentka Akademii Medycznej w Warszawie. Ukończyła podyplomowe szkolenie w zakresie psychoterapii w Polskim Instytucie Psychoterapii Tańcem i Ruchem. Obecnie jest jego nauczycielem i członkiem zarządu. Doświadczenie zawodowe m.in: w Oddział Leczenia Zaburzeń Nerwicowych w Komorowie, Ośrodek Psychoterapii przy ul. Dolnej w Warszawie, Społeczne Przedszkole Integracyjne Fundacji Czas Dzieciństwa. Zainteresowania w obszarze DMT: Ruch Autentyczny, proces zmiany u osób DDA ,trauma wczesnodziecięca, rola kreatywności w procesie zdrowienia i rozwoju. Pracuje z dziećmi w przedszkolu integracyjnym Fundacji Czas Dzieciństwa oraz w praktyce prywatnej z nastolatkami i dorosłymi. W latach 2009-2013 była członkiem zarządu Polskiego Stowarzyszenia Psychoterapii Tańcem i Ruchem.