POLISH DANCE MOVEMENT PSYCHOTHERAPY ASSOCIATION

Jadwiga Szubert

Jadwiga Szubert - certyfikowana psychoterapeutka DMT od 2013 roku (numer certyfikatu – 12). Ukończyła pierwszą edycję 4-letniego szkolenia Psychoterapii Tańcem i Ruchem (DMT) w Instytucie DMT w Warszawie w 2011 roku.

Dwukrotnie brała udział w tygodniowych warsztatach prowadzonych w Edynburgu przez Peggy Hackney, uczennicę Irmgard Bartenieff, z integralności ciała i umysłu oraz w warsztacie z Kestenberg Movement Profile prowadzonym przez profesor Susan Loman.
Obecnie w trakcie całościowego, 4-letniego kursu „Psychoterapia Psychodynamiczna” (trzeci rok szkolenia), organizowanego przez Poradnię Leczenia Nerwic, Zaburzeń Osobowości i Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie, atestowanego przez Sekcję Naukową Psychoterapii i Sekcję Naukową Terapii Rodzin Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego. Jest to kurs prowadzący do uzyskania certyfikatu psychoterapeuty
Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego.

Prowadzi psychoterapię indywidualną zarówno w nurcie DMT, jak i psychodynamicznym z osobami dorosłymi z różnymi schorzeniami i problemami. Każdy cykl sesji poprzedzony jest wywiadem, na którym ustalane są cele psychoterapii oraz wstępny czas jej trwania. Prowadzi praktykę prywatną w Krakowie (ulica Włoska 12, Podgórze), sesje prowadzi również w języku angielskim.