FUNDAMENTALNE ELEMENTY PRACY Z CIAŁEM- SZKOLENIE

Warszawa, 15-16.02.2020

To szkolenie koncentruje się na sposobach wzmacniania cielesnego Ja, jako fundamentu Ja psychicznego.

Poznasz niezbędnik złożony z fundamentalnych doświadczeń ciała, które dają poczucie fizycznej, realnej obecności, przyjemność przepływu uczuć i ożywiającej energii, siłę i możliwości reagowania. Wzmacniane w ten sposób ciało wspiera siłę psychiczną, integralność człowieka, zakotwicza w tu i teraz, i tworzy bezpieczne ramy dla przeżywania emocji oraz ich regulacji.

Niezbędnik jest wynikiem wieloletniej praktyki i poznanych przez prowadzącą metod: Laban/Bartenieff, Body Mind Centering, techniki terapii tańcem i ruchem. Korzyścią dla ciebie jest możliwość poznania tematu w sposób syntetyczny i wielokrotnie sprawdzony. Ze szkolenia skorzystasz także, jeśli chcesz swoją praktykę somatyczną uzupełnić o wymiar teoretyczny, ponieważ na tym szkoleniu praktyczne doświadczenia uzupełnione będą odpowiedzią na pytanie: jak i dlaczego to działa?

Prowadząca: Katarzyna Dańska

Więcej Informacji: https://terapiatancem-iba.pl/fundamentalne/