Agnieszka Lugierska

Agnieszka Lugierska – certyfikowany psychoterapeuta tańcem i ruchem, ukończyła I edycję podyplomowego szkolenia w Instytucie DMT. Doświadczenie zdobywała m.in. w Ośrodku Terapii i Leczenia Uzależnień Monar, Polskim Towarzystwie Stwardnienia Rozsianego, Ośrodku Pomocy Kryzysowej w Rogoźnie, Akademii Walki z Rakiem, Centrum Psychoterapii Integralnej w Poznaniu oraz w prywatnej praktyce. Pracuję indywidualnie i grupowo, z dorosłymi i z dziećmi. Z osobami doświadczającymi lęku, napięcia mięśniowego, stresu, uzależnionymi i współuzależnionymi, z objawami depresji, z objawami nerwicy, niepełnosprawnymi ruchowo i intelektualnie oraz ich opiekunami, chorymi na Stwardnienie Rozsiane, Alzheimera, Parkinsona, wypalonymi zawodowo, z chorobą nowotworową, poszukującymi wsparcia w trudnych sytuacjach życiowych (np. rozwód, strata bliskiej osoby, śmierć), które chcą wchodzić w kolejne obszary rozwoju osobistego.