Grupy

Trening świadomości ciała, emocji, myśli, relacji - VI edycja

5 modułowy Trening w oparciu o podejście Laban Bartenieff Movement oraz terapię tańcem i ruchem.

Warszawa – na Trening składają się moduły:

06-07.10. 2018 Obudzenie Świadomości, czyli wprowadzenie do Laban Bartenieff Movement System.
17-18.11.2018 Kształtowanie, czyli relacje ze sobą i z innymi.
05-06.01.2019 Emocje w ciele, ciało w emocjach.
23-24.02.2019 Harmonia Przestrzeni. Ruch i myślenie.
6-7.04.2019 Świadomość ruchu prowadząca do transformacji
Trening Świadomości stworzony został w oparciu o podejście Laban Bartenieff Movement (LBMS) oraz terapię tańcem i ruchem. 5 zjazdów składa się na spójny cykl zajęć w trybie sobotnio-niedzielnym. Jest to autorski program prowadzony przez Aga Sokołowska (jedyną obecnie w Polsce certyfikowaną terapeutkę tańcem i ruchem i analityczkę ruchu). Korzyścią z udziału (poza pracą własną) jest poznanie kluczowych elementów języka ruchu, kategorii ruchu, tematów życiowych obserwowanych w ciele i rozwój umiejętności pracy poprzez ciało nad tematami emocji, relacji, przekonań. Program ma spójną logikę. Pomiędzy spotkaniami jest do wykonania praca własna (ruchowa i poznawcza). Zapraszam osoby, które pracują z ludźmi: terapeutów, arteterapeutów, coachów, socjoterapeutów, trenerów, nauczycieli, instruktorów jogi, pilatesu i innych technik ruchu oraz osoby, które chcą wzbogacić swoje życie poprzez głębokie doświadczenie siebie w ciele.

Prowadząca : Agnieszka Sokołowska -psychoterapeutka i superwizorka tańcem i ruchem, ze specjalizacją i wieloletnią praktyką w analizie ruchu – certyfikat Laban International Movement Studies.

Zapisy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., +48 604 537 533 ; www.agasokolowska.com; Link - http://agasokolowska.com/event/trening-swiadomosci/

LABAN/BARTENIEFF- STUDIUM ŚWIADOMEGO RUCHU

Warszawa, luty-czerwiec 2020

Cykl 5 weekendów, przeznaczony dla osób, które szukają nowych, ucieleśnionych sposobów własnego rozwoju przez eksplorowanie ruchu w metodzie Laban/Bartenieff, poznając jej strukturę i idee. Także dla osób, które zawodowo chcą zgłębiać język ruchu.
Najbardziej roztańczona oferta ośrodka Iba. I jednocześnie głęboki trening świadomości, zorganizowany wokół modelu języka ruchu, który jest w metodzie Laban/Bartenieff odbiciem modelu ludzkiego doświadczenia w sferach relacji, myślenia, odczuwania i emocji.

Prowadząca: Katarzyna Dańska

Więcej informacji: https://terapiatancem-iba.pl/weekendowa-praktyka-laban-bartenieff/